Café Klare – Natcaféen for hjemløse kvinder søger en tidsbegrænset nattevagt.

Stillingen løber fra snarest muligt, frem til og med september 2018 med mulighed for forlængelse. Er du det menneske, der kan sørge for rolige og trygge rammer for en gruppe kvinder, som lever kaotiske liv? Kan du arbejde helhedsorienteret, og ønsker du at bidrage med at styrke og fremme kvindernes selvværd og færdigheder gennem faglig, praktisk og social hjælp?

Så er du måske Café Klares nye nattevagt.

Café Klare er en natcafé for hjemløse og socialt udsatte kvinder, der fungerer som et trygt frirum i nattetimerne, hvor kvinderne kan sove, spise og tale med de vågne nattevagter. I dagtimerne tilbyder vi rådgivning og vejledning med henblik på at motivere og hjælpe til livsforandring.

Café Klare ligger centralt på Vesterbro i København og er en del af Mændenes Hjem. Natcaféen er oprettet som et § 110 tilbud i henhold til Serviceloven, og har plads til 20 sovende kvinder.
Som nattevagt skal du støtte op om det socialfaglige personales arbejde, og du skal understøtte og involvere kvinderne i hjælp til selvhjælp.
På Café Klare kommer kvinder fra vidt forskellige baggrunde og med mange forskellige komplekse problemstillinger, som bl.a. hjemløshed, ensomhed, krisesituationer, misbrug eller psykisk relaterede problemstillinger.

Vi søger en nattevagt, som kan arbejde i aften- og nattetimerne tre dage hver uge.

Arbejdstiderne ligger imellem kl. 19:00-7.30 mandag til torsdag hver uge.

Din arbejdsuge starter således mandag kl. 19.00 og slutter torsdag morgen kl. 7.30.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Du kan finde hele stillingsbeskrivelsen Her