Køkkenet på Mændenes Hjem serverer tre daglige måltider til gadens folk og Mændenes Hjems beboere. Flere hundrede tallerkener med morgenmad, frokost eller aftensmad langes over disken hver dag.

I de seneste to år har køkkenet gennemgået en større løft – og det er blevet bemærket af flere end de glade og mætte gæster. Køkkenchef Jesper Frøsig har netop vundet prisen som årets køkkenmedarbejder i København. Prisen uddeles af Københavns Madhus.

Køkkenet fremhæves særligt for kvaliteten af råvarer og for at servere den rette mad til de rette mennesker.

Juryen spiste blandt andet på Mændenes Hjem en dag, hvor menuen stod på kogt torsk med rødbede, peberrod, sennep og kapers.

“Smagssammensætningen var fantastisk, og alle grundsmage i perfekt balance. Portionen havde masser af farvespil, og der var modsatrettede strukturer. Det var en stor og næringsrig portion, som selv en voksen mand ville blive mæt af,” lyder beskrivelsen af måltidet fra Københavns Madhus.

På Mændenes Hjem er vi glade for at gøre op med fordomme om, at hjemløse mennesker spises af med tørt brød og vandet suppe – vi tror på at møde mennesker med kvalitet.