Der er mange forskellige måder at støtte Mændenes Hjems arbejde på.

Støt Mændenes Hjems arbejde økonomisk:
Vil du støtte arbejdet for at hjælpe hjemløse på Mændenes Hjem økonomisk, er du meget velkommen til at give en donation til Mændenes Hjem. Som privatperson kan du sætte et beløbet ind på Mændenes Hjems konto i Nordea, bankkonto reg 2191 konto 8450 505 650.

Hvis du som firma eller fond ønsker at støtte Mændenes Hjems arbejde, kan du tage kontakt til forstander Ivan Christensen og lave en aftale.

Aflever mad
Hvis I holder en reception eller stor julefrokost i dit firma eller i din fagforening, er der måske mad tilbage. I er meget velkomne til at sende overskydende mad til Mændenes Hjem. Det skaber stor glæde blandt mange hjemløse.

Doner tøj
Hver eneste dag udleveres der tøj fra Mændenes Hjems tøjdepot til hjemløse og udsatte. Mændenes Hjem modtager gerne både herre- og dametøj og sko hele døgnet rundt. Tøjet kan afleveres i kontaktstedet på Lille Istedgade 2. Butikker er også velkomne til at sende restpartier til Mændenes Hjem.

Cafe Klare modtager desuden gerne dametøj og sko samt kosmetik, sæbe og andet, der kan glæde kvinderne. Tingene kan afleveres i aftentimerne på Cafe Klare på Lyrskovgade 2 eller efter aftale med leder Ayfer Baykal på ab@maendeneshjem.dk.

Frivilligt arbejde:
Der er gode muligheder for at arbejde frivilligt med Mændenes Hjems brugere. En stor del af det frivillige arbejde er baseret på faglighed – fx som tandlæge, læge, yogalærer eller lignende, men der er også gode muligheder for at bidrage som almindeligt menneske . Frivilligheden organiseres ofte gennem nogle af de organisationer og foreninger, som vi samarbejder med. Som regel kræver frivilligarbejdet hos os, at du kan se dig selv i det frivillige arbejde i en længere periode, da det ofte tager et stykke tid at blive oplært og komme ind på livet af arbejdet og brugerne.

Frivillig tandlæge:
Mændenes Hjem har en tandlægeklinik ’Bisserne’, bemandet med frivillige tandlæger og tandplejere. Læs mere om Bisserne her. Hvis du er tandlæge eller tandplejer og gerne vil bidrage med frivilligt arbejde, kan du kontakte bisserne på bisserne@maendeneshjem.dk.

Frivillig læge:
Mændenes Hjem driver også en frivillig lægetjeneste. Et hold af frivillige læger samarbejder med det faste personale om at behandle og begrænse somatiske skader og sygdomme af både akut og længerevarende karakter. De frivillige læger skal som minimum have Sundhedsstyrelsens B-autorisation. Alt arbejde er ulønnet. Er du læge, og vil du gerne bidrage med frivilligt arbejde, kan du kontakte læge Eir F. Sødal på mail: eirsodal@gmail.com

Frivillig i cafeen
Man kan også arbejde frivilligt i Cafeen. Eneste krav er, at du kan arbejde minimum en gang hver 14. dag samt at du har et ønske om at møde gæsterne i cafeen ligeværdigt og respektfuldt. Du kan kontakte leder Martin Skriver Nielsen på mskn@maendeneshjem.dk, hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt i cafeen.

Frivillig til Kontaktstedets brunch
Hver lørdag og søndag har Mændenes Hjems kantine lukket, og i stedet serverer de frivillige fra foreningen Fatimas Hånd lækker brunch for brugere og beboere. Kontakt Fatimas Hånd, hvis du vil være med til at lave mad i weekenderne.

Frivillig på Cafe Klare – om massør, yogalærer eller i madklub
I Cafe Klare er der en madklub, hvor man laver mad med kvinderne og spiser sammen en gang om ugen. Madklubbens frivillige organiseres gennem organisationen WeShelter. På Cafe Klare er der også tilbud om yoga og massage til kvinderne. Er du massør eller yoga-lærer og kunne du tænke dig at arbejde frivilligt, skal du kontakte WeShelters frivilligeindsats.