Der er mange forskellige måder at støtte Mændenes Hjems arbejde på.

Støt Mændenes Hjems arbejde økonomisk:
Vil du støtte arbejdet for at hjælpe hjemløse på Mændenes Hjem økonomisk, er du meget velkommen til at give en donation til Mændenes Hjem. Som privatperson kan du sætte et beløbet ind på Mændenes Hjems konto i Nordea, bankkonto reg 2191 konto 8450 505 650.

Hvis du som firma eller fond ønsker at støtte Mændenes Hjems arbejde, kan du tage kontakt til forstander Ivan Christensen og lave en aftale.

Aflever mad
Hvis I holder en reception eller stor julefrokost i dit firma eller i din fagforening, er der måske mad tilbage. I er meget velkomne til at sende overskydende mad til Mændenes Hjem. Det skaber stor glæde blandt mange hjemløse.

Doner tøj
Hver eneste dag udleveres der tøj fra Mændenes Hjems tøjdepot til hjemløse og udsatte. Mændenes Hjem modtager gerne både herre- og dametøj og sko hele døgnet rundt. Tøjet kan afleveres i kontaktstedet på Lille Istedgade 2. Butikker er også velkomne til at sende restpartier til Mændenes Hjem.

Vi gør opmærksom på, at det tøj som vurderes til, ikke at passe på brugergruppen, kan blive solgt i Mændenes Hjem’s kommende genbrugstøjbutik på Istedgade.

Cafe Klare modtager desuden gerne dametøj og sko samt kosmetik, sæbe og andet, der kan glæde kvinderne. Tingene kan afleveres i aftentimerne på Cafe Klare på Lyrskovgade 2 eller efter aftale med leder Ayfer Baykal på ab@maendeneshjem.dk.

Frivillig
Vil du være frivillig på Mændenes Hjem eller nogle af de andre tilbud kan du læse mere her.