En af beboerne på Mændenes Hjem har skrevet et brev til verden.

“Jeg er på en måde af og til ganske overvældet over at være beboer på Mændenes Hjem. Midt i al råheden findes osse mennesker af kød og blod. Ligesom der eksisterer mange umenneskelige og kaotiske ting, som fx pengeafpresninger, rullerier og umenneskelige gerninger/handlinger, foregår der dog også nogle broderkærlige undere og mirakler på Mændenes hjem. HALLELUJA !

Jeg havde aldrig forestillet mig at jeg skulle blive nabo til en fyr som i pseudonym/kælenavn kalder sig Jason. Han er først og fremmest en stor, stærk firkantet fyr, man kan slå sig på, som altid forsvarer de svageste.

Jason har beæret mig med penge, rødvin,  Peter Belli-tobak, kedelkoger og manuel kaffemaskine  og meget meget mere, så han er ganske mod sædvanen på stedet suveræn og gavmild uden at forvente at modtage noget! HERLIG TYPE !!!

Andre på Mændenes hjem er på trods af det til tider ekstreme hårde miljø osse villig til at gi´når de har – mig selv inklusiv.”DET ER BEDRE AT GIVE END AT TAGE” = Apostelenes gerninger i Biblen kap. 20 vers 35.

I  øjeblikket arbejder jeg sammen med en yngre pige  på 24 år på hendes eksamensopgave i kortfilm/portrætfilm så hun kan blive optaget på filmskolen, hvor Poul Neesgård slog sine folder som direktør og havde et godt tumlerum her igennem omtrent 22 år. Jeg håber at hun med Guds hjælp må blive optaget i denne hårde branche eller kunstform, om man vil. Jeg vil også gerne spille mere klarinet og bruges mere end jeg bliver på diverse jazzetablissementer.

Jeg har tidligere brugt kræfter på både musik, journalistik – derunder lokalradioer, samt komik/teater – bl.a. på Lolland på Maribo Amatørscéne, samt livskunst i alle mulige former.

SÅ TAG MIG – BRUG MIG! – Kærlige broderlige Istedgadehilsner fra Klarinet-Mikki, Mændenes hjem, Lille Istedgade 2, 1706 Kbh. V. 

NB: HÅBER AT HØRE FRA JER DER KAN BRUGE MIG I NÆRMESTE FREMTID !

I HÅB OM I HØRER MIN STORE BØN OM BOLIG OG BESKÆFTIGELSE OG GODE RELATIONER!

SO LONG  SKRIV/RING gerne.”