Café Klare – Natcaféen for hjemløse kvinder søger en nattevagt på deltid gennemsnitligt 22,37 timer om ugen, fordelt på fire dage hveranden uge.

Stillingen er fast med opstart snarest muligt.

Er du det menneske, der kan sørge for rolige og trygge rammer for en gruppe kvinder, som lever kaotiske liv? Kan du arbejde helhedsorienteret, og ønsker du at bidrage med at styrke og fremme kvindernes selvværd og færdigheder gennem faglig, praktisk og social hjælp?

Så er du måske Café Klares nye nattevagt.

Café Klare er en natcafé for hjemløse og socialt udsatte kvinder, der fungerer som et trygt frirum i nattetimerne, hvor kvinderne kan sove, spise og tale med de vågne nattevagter. I dagtimerne tilbyder vi rådgivning og vejledning med henblik på at motivere og hjælpe til livsforandring. Café Klare ligger centralt på Vesterbro i København og er en del af Mændenes Hjems organisation. Natcaféen er oprettet som et § 110 tilbud i henhold til Serviceloven, og har plads til 20 sovende kvinder.

Som nattevagt skal du bidrage til det socialfaglige arbejde, og du skal understøtte og involvere kvinderne i hjælp til selvhjælp.
På Café Klare kommer kvinder fra vidt forskellige baggrunde og med mange forskellige komplekse problemstillinger, som bl.a. hjemløshed, ensomhed, krisesituationer, misbrug eller psykisk relaterede problemstillinger.

Vi søger en nattevagt, som kan arbejde i aften- og nattetimerne fire dage hver anden uge – torsdag til søndag. Arbejdstiderne ligger imellem kl. 19:00-7.30 torsdag og søndag og 19:00 og 6:30 fredag og lørdag. Din arbejdsuge starter således torsdag kl. 19, og slutter mandag morgen kl. 7.30 hver anden uge, den anden har du fri hele ugen.

Din funktion vil blandt andet være:
• At arbejde for et trygt miljø i natcaféen, med respekt for den enkeltes livssituation og udføre aktivt relationsarbejde – både med den enkelte kvinde og i fællesstuen.
• At udføre praktiske opgaver, såsom at holde natcaféen pæn, udlevere rent tøj og andre fornødenheder til kvinderne og sørge for at der er mad og kaffe mm.
• At være nærværende og observant i forhold til rummet, stemningen og din kollega: Forebygge og nedtrappe konflikter, være opmærksom på kvindernes fysiske og psykiske velbefindende, og om nødvendigt tilkalde lægevagt, ambulance eller politi.
• Løbende at orientere dig om arbejdsgange og den generelle situation på Café Klare.

Vi søger en kollega der:
• brænder for målgruppen
• er i stand til at tænke sin faglighed ind i hverdagens praksis
• er åben for sparring og kan give konstruktiv feedback
• kan bevare overblikket og roen i pressede situationer
• kan risikovurdere og være opmærksom på sikkerhed og arbejdsmiljø
• kan udføre praktiske opgaver såsom tøjvask og generel lettere rengøring

Stillingsbetegnelse: Tilsynsførende assistent

Løn: Efter gældende overenskomst. Ca. 16.000 kr. om måneden + tillæg for aften, nat og weekend.

Du er velkommen til at kontakte leder af Café Klare, Sarah Højgaard Cawood på shc@maendeneshjem.dk 24464615 med uddybende spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfrist: Tirsdag d.10.11. 2020. Ansættelsessamtalerne afholdes i uge 46.

Hvis dette opslag fanger din interesse er du velkommen til at sende en mail med din ansøgning og CV til: shc@maendeneshjem.dk