Café Klare – Natcaféen for hjemløse kvinder søger 2-4 nye vikarer.
Du skal som udgangspunkt arbejde som tilkaldevikar, når der er sygdom blandt det faste personale. Der er også en stilling åben som fast weekendvagt hveranden weekend mellem 6 og 11, som kan suppleres med vikartimer. Stillingerne er med hurtigst mulig opstart – og kan søges løbende. Er du det menneske, der kan sørge for rolige og trygge rammer for en gruppe kvinder, som lever kaotiske liv? Kan du arbejde helhedsorienteret, og ønsker du at bidrage med at styrke og fremme kvindernes selvværd og færdigheder gennem faglig, praktisk og social hjælp?

Så er du måske Café Klares nye vikar.
Café Klare er en natcafé for hjemløse og socialt udsatte kvinder. Cafe Klare fungerer som et trygt frirum i nattetimerne, hvor kvinderne kan sove, spise og tale med de vågne nattevagter. I dagtimerne tilbyder vi rådgivning og vejledning med henblik på at motivere og hjælpe til livsforandring. Café Klare ligger centralt på Vesterbro i København og er en del af Mændenes Hjems organisation. Natcaféen er oprettet som et § 110 tilbud i henhold til Serviceloven, og har plads til 20 sovende kvinder.
Som vikar skal du bidrage til at skabe et hyggeligt rum for kvinderne og du deltager i det socialfaglige arbejde, hvor du skal understøtte kvindernes udvikling og imødekomme de akutte behov.

På Café Klare kommer kvinder fra vidt forskellige baggrunde og med mange forskellige komplekse problemstillinger, som bl.a. hjemløshed, ensomhed, krisesituationer, misbrug eller psykisk relaterede problemstillinger.
Vi søger vikarer, som kan arbejde i primært i aften- og nattetimerne og i weekend-dagtimerne og nogle gange i dagtimerne i ugens løb. Det er også muligt at blive fast weekendvagt hver anden uge fra 6-11 lørdag og søndag i lige uger.

Din funktion vil blandt andet være:
• At arbejde for et trygt miljø i natcaféen, med respekt for den enkeltes livssituation og udføre aktivt relationsarbejde – både med den enkelte kvinde og i fællesstuen.
• At udføre praktiske opgaver, såsom at holde natcaféen pæn, udlevere rent tøj og andre fornødenheder til kvinderne og sørge for at der er mad og kaffe mm.
• At være nærværende og observant i forhold til rummet, stemningen og din kollega: Forebygge og nedtrappe konflikter, være opmærksom på kvindernes fysiske og psykiske velbefindende, og om nødvendigt tilkalde lægevagt, ambulance eller politi.
• Løbende at orientere dig om arbejdsgange og den generelle situation på Café Klare.
Dine kvalifikationer
Vi søger en kollega der brænder for målgruppe, er i stand til at tænke sin faglighed ind i hverdagens praksis, er åben for sparring og kan give konstruktiv feedback, kan risikovurdere og være opmærksom på sikkerhed og arbejdsmiljø og også kan udføre praktiske opgaver såsom tøjvask og generel lettere rengøring.

Du er velkommen til at kontakte leder af Café Klare, Sarah Højgaard Cawood på shc@maendeneshjem.dk 24464615 med uddybende spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfrist: senest søndag d.19.9.2021. Ansættelsessamtalerne afholdes løbende
Hvis dette opslag fanger din interesse, er du velkommen til at sende en mail med din ansøgning og CV til: shc@maendeneshjem.dk