Stillingen er besat – tak for interessen

Om Dugnad

Dugnad er et værested og beskæftigelsestilbud for stofbrugere og hjemløse, som færdes i den åbne stofscene på Vesterbro. I Dugnad kan gæsterne få sig et godt måltid mad, læse i en avis eller bog og indimellem deltage i aktiviteter som fisketure, foredrag eller maling af borde og stole. Dugnad uddeler desuden rene nåle og kanyler og andre skadesreducerende hjælpemidler til stofbrugere. Gæsterne i Dugnad kan også deltage i forskellige beskæftigelsesaktiviteter. Det kan fx være at hjælpe med oprydning i caféen eller med renhold i lokalområdet. Dugnad har i det daglige et tæt samarbejde med Sundhedsrummet, som er nærmeste nabo.
Dugnad er åbent mandag til fredag kl. 6.30 – 20.00 samt lørdag og søndag fra kl. 12-16. Dugnad – Cafe og Beskæftigelse er selvstændig afdeling i Mændenes Hjem. Sammen med Sundhedsrummet udgør Dugnad ’Den Runde Firkant’ på Halmtorvet.
Vi søger en ny leder med stort engagement og overblik, som har mod på at kaste sig over ledelsesopgaven i vores fantastiske værested og beskæftigelsestilbud. Du har fingeren på pulsen på det socialfaglige og socialpolitiske felt og er god til at samarbejde. En del af stillingsbeskrivelsen er også at forebygge konflikter og være til stede for medarbejderne i svære situationer. Du må påregne, at du indimellem skal være til stede i cafeens ydertimer – altså både tidlig morgen, aften og weekend.

 

Om din profil
Vi forestiller os, at vores nye daglige leder har:
Akademisk eller socialfaglig uddannelse med erfaring fra socialt arbejde med stofbrugere og hjemløse.
Erfaring fra arbejdet i en civilsamfundsbaseret organisation.
Ledelseserfaring.
Erfaring med at arbejde med frivillige og ildsjæle.
Erfaring med udarbejdelse af dokumentation og erfaring med økonomistyring.
Vi forventer også, at du har gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt, er god til at se og udnytte muligheder og kan holde hovedet koldt.
Vi tilbyder
En fagligt stærk og engageret personalegruppe bestående af både lønnede medarbejdere og frivillige.
En spændende hverdag med mange udfordringer og muligheder.
Deltagelse i Mændenes Hjems ledelsesteam med gode muligheder for sparring og for at bidrage til udviklingen af Mændenes Hjem.
Fleksible arbejdstider.
Om stillingen i øvrigt
Løn efter aftale med forhandlingsberettiget organisation.
Den daglige leder referer til forstanderen for Mændenes Hjem
Ansøgningsfrist er mandag den 14. november 2016 kl.12.00. Samtaler gennemføres 22. og 23. november 2016. Tiltrædelse er primo januar 2017.

 

Yderligere information om stillingen kan fås efter 1. november ved henvendelse til medarbejder i cafeen Masar Soheil på tlf. 42 34 41 22.
Stillings- og funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos Tina Karved, tlk@maendeneshjem.dk
Ansøgning og CV sendes til Ivan Christensen, forstander på Mændenes Hjem på mail ic@maendeneshjem.dk.

 

Mændenes Hjem er en selvejende institution med en driftsoverenskomst med Københavns kommune. Mændenes hjem driver en række social og sundhedsfaglige tilbud på Vesterbro efter § 101, § 107, § 108 og § 110 i Lov om Social Service.