Beboerne er meget glade for de nye fine rammer og nyder de rolige omgivelser. Vi har netop haft besøg af TV2 Lorry, som viser lidt af hverdagen på Solterrasserne i en meget fin minidokumentar, som du kan trykke HER for at se. 

Vi glæder os meget til at kunne invitere til nabomøder, så snart corona tillader det. Og vi er i fuld gang med at lære vores nye naboer og kvarter at kende. Vi kommer gerne forbi til en kop kaffe og en snak, så tøv ikke med at kontakte os.

Alle skal være trygge i deres nabolag – både Mændenes Hjems beboere og andre beboere i Valby. De sociale viceværter Rasmus og Jakob arbejder opsøgende i nærmiljøet, så kontakt dem også gerne for en snak om bekymringer og opmærksomhedspunkter – eller hvis hvis du har spørgsmål til os. De sociale viceværter kan også hjælpe, hvis du opdager noget kanyleaffald eller oplever noget bekymrende eller generende, der har at gøre med målgruppen på Mændenes Hjem.

Rasmus – Telefon 22 69 29 33

Jakob – Telefon 81 77 18 69

Mændenes Hjem Solterrassernes hovednummer 33 24 39 04

Ring til hovednummer, hvis social vicevært ikke kan træffes. Der er døgnbemanding på hovednummer, og vi kan som regel hjælpe dig – der kan dog være visse situationer, hvor personale kan have svært ved at forlade matriklen.

Daglige ledere på Solterrasserne.

Tummas Olsen – 22 69 29 14

Michael Dylmer – 42 31 81 07

Nærpolitiet Valby – Din Betjent

Mændenes Hjem samarbejder meget tæt med lokalpolitiet om at sikre trygheden i området.

Nærbetjent Frederikke Byder kan kontaktes direkte på 24 80 75 40.

Nærpolitiet – 40 41 08 97