Menneskehandel – i Danmark og på Vesterbro

Tirsdag den 28. marts fra klokken 15.30 til 17.30 inviteres alle Mændenes Hjems medarbejdere, samarbejdspartnere og andre interesserede til fyraftensmøde om menneskehandel i Danmark, og særligt på Vesterbro. Arrangementet foregår i samarbejde med Socialstyrelsens Center Mod Menneskehandel.

Mødet foregår i Mariakirkens store sakristi, Istedgade 20, København V.

Som deltager i dette arrangement vil du vil stifte bekendtskab med konkrete sager, de seneste tendenser og få indblik i de tilbud, som ofre for menneskehandel får adgang til.

Med udgangspunkt i jeres erfaringer og observationer vil der også blive rum til at få et indtryk af, hvorvidt der udover de kvinder, der sælger seksuelle ydelser, er andre udsatte grupper på Vesterbro, som kan være ofre for menneskehandel.

Målet med arrangementet er, at professionelle som færdes i miljøet bliver opmærksomme på denne problemstilling og tilmed ved, hvordan de kan agere på deres bekymringer.

Vi byder på lidt forfriskninger i forbindelse med arrangementet, så send gerne en mail til Ivan Christensen på ic@maendeneshjem.dk, så vi ved, hvor mange vi bliver.