Vi søger en daglig leder til stofindtagelsesrummet H17 på indre Vesterbro. H17 arbejder skadereducerende blandt nogle af landets mest udsatte mennesker, og lægger dagligt hus til omkring 850 stofindtag. Medarbejdergruppen består af både sundhedsfaglige, socialfaglige og andre fagligheder.

H17 er et helt særligt sted at arbejde. Du finder ikke mange arbejdspladser som her. Brugerne lever meget udsatte liv og lever med afhængighed, hjemløshed, psykisk og fysisk sygdom og mange andre svære livsvilkår. Det kan give et højt konfliktniveau, og en meget uforudsigelig og til tider kaotisk dagligdag. Til gengæld er vi en arbejdsplads, der gør en reel forskel i menneskers liv. Her er mange knus og varme relationer, et stærkt sammenhold samt stor fleksibilitet og vilje til udvikling. Som daglig leder i H17 er det din fornemmeste opgave at sikre, at vi leverer det bedste tilbud til brugerne – her skal være åbent, et højt fagligt niveau og rart at være, og vi skal hele tiden arbejde på at blive endnu bedre. Vi ser derfor gerne, at du har en stærk social- eller sundhedsfaglig profil, kendskab til brugergruppen og til tværfagligt skadereducerende arbejde.

Samtidig skal her være et godt og trygt arbejdsmiljø. Du skal derfor være en dygtig personaleleder, der kan skabe trivsel og faglig udvikling for personalegruppen og den enkelte, samt varetage opgaver som rekruttering, personalemøder, omsorgssamtaler, sygefraværssamtaler m.m.

Du vil indgå i et lederteam med vores afdelingsleder, som du vil referere til. I fællesskab vil I have ansvar for økonomistyring, personaleledelse og daglig drift af H17. Du vil desuden have et tæt samarbejde med øvrige tilbud i Mændenes Hjems regi samt eksterne samarbejdspartnere. Ligeledes vil du indgå i Mændenes Hjems samlede ledelsesteam.

Du skal være daglig leder for en stor gruppe engagerede medarbejdere, der arbejder på alle tider af døgnet. Derfor skal du være indstillet på at være tilstede i aften- og nattetimer eller weekend en-to gange om ugen. Resten af arbejdstiden vil være i dagtimerne. Vi forestiller os, at du har social- eller sundhedsfaglig baggrund med eventuel videreuddannelse, har ledererfaring og erfaring med udvikling, administrativ tæft og lyst til at arbejde tværfagligt.

Ansøgning sendes på mail til afdelingsleder Rasmus Koberg Christiansen rkc@maendeneshjem.dk.

Yderligere information om stillingen kan rekvireres hos afdelingsleder Rasmus Koberg Christiansen tlf. 2031 5072 eller hos sundhedsfaglig leder Majken Fuglsang tlf. 5060 0504.

Ansøgningsfrist: den 15. januar 2020.

Ansættelsessamtaler foregår i uge 4.

Stillingen ønskes besat fra den 1. marts 2020.