Den københavnske rockfestival Nordic Noise vil i år sætte fokus på hjemløse og udsatte i København.

Dette vil bl.a. blive gjort via. en akustisk koncertrække på Mændenes Hjem, hvor flere af de bands der optræder til festivallen vil holde en række intimkoncerter for brugerne af Mændenes Hjem. Festivalen har desuden besluttet at donere 10% af årets overskud til Mændenes Hjem.

Eskil Thylstrup, Afdelingsleder af Kontaktstedet, Mændenes Hjem udtaler:

“Musik er et sprog alle kan forstå uanset hvor man befinder sig i livet og især live musik er med til at skabe fælles oplevelser, der samler folk og giver dem noget at tale om og være fælles om. Det har vi brug for. Mange af brugerne på Mændenes Hjem kommer sjældent ud til kulturelle oplevelser, og derfor er vi glade for at vi kan bringe oplevelser herind i stedet

Om engagementet i de hjemløses sag uddyber talsmanden for Nordic Noise Michael H. Andersen:

“Vores kontor ligger på Vesterbro og vi ser de stigende problemer der er med hjemløse af alle nationaliteter hver eneste dag. Det er ironisk, at vi lever i et velfærdssamfund, og der er flere og flere der rammer bunden. Vi ønsker med Nordic Noise Festival at gøre noget aktivt for at få fokus på dette problem og smider derfor det bedste vi har i puljen – musikalske oplevelser og penge”.