Mændenes Hjems køkken er blevet opnormeret og søger derfor en fast deltidsmedarbejder 30 timer om ugen.

Mændenes Hjem – Solterrasserne driver forskellige tilbud; Kontaktsted, tre forskellige botilbud, sygeplejeklinik, samt kantine. Vi har 48 beboere på adressen, som også dagligt benyttes af udefrakommende mennesker, der lever som hjemløse og udsatte.

Organisationen Mændenes Hjem driver også andre aktiviteter i København, primært på Vesterbro. Fælles for alle organisationens tilbud er at de retter sig mod socialt udsatte mennesker med problematikker inden for især rusmidler og psykisk sygdom.

Til november 2022 flytter vi tilbage til vores gamle -men nyrenoverede- bygning i Lille Istedgade. Indtil da er arbejdsstedet beliggende i Valby, hvor vi er genhuset mens renoveringen står på.

Kantinen har åbent tre gange om dagen mandag til fredag. Sammen med de tre andre køkkenmedarbejdere vil du indgå i driften af køkkenet, hvor der laves og sælges mad af høj kvalitet til beboere, personale og andre brugere af huset. Hver dag laves der smørrebrød såvel som varm mad. Udover selve madlavningen står køkkenet også for serveringen i husets kantine, hvor der er åbent en time tre gange om dagen.

Køkkenet har stort fokus på økologi, madspild og på at lave mad der tager hensyn til vores beboeres tandstatus, næringsbehov m.m. Selvom størstedelen af arbejdstiden foregår i køkkenet, er der også en del beboerkontakt, hvorfor det er vigtigt at være dygtig til relationsarbejde med vores målgruppe.

Vi søger dig der

  • har erfaring med madlavning, gene relevant uddannelse.
  • gerne har erfaring fra arbejde på udsatteområdet, (ikke et krav)
  • kan arbejde selvstændig med madlavning, rengøring og salg af mad mm.
  • Synes det er en spændende udfordring at tænke kreativt i et køkken hvor en stor del af råvarerne er donerede varer.

Vi kan tilbyde:

  • en spændende arbejdsplads med udfordrende arbejdsopgaver
  • dygtige og dedikerede kolleger
  • et arbejde, hvor du kan være med til at gøre en forskel, for nogle af de mest udsatte mennesker i Danmark

Vi forventer at du:

  • har gode samarbejdsevner
  • er rummelig og tolerant
  • kan bevare roen i pressede situationer.

Stillingsbetegnelse:

Løn og arbejdstid:  30 timer om ugen inden for tidsrummet 7.00 – 19.30 i et fast rul som aftales ifm. ansættelsen. Ferieafholdelse koordineres internt i køkkenet, og der er tradition for at medarbejderne i køkkenet er fleksible ift. at hjælpe hinanden med vagtbyt ved ferier og sygdom, men der bruges også vikarer når det er nødvendigt. Løn og arbejdstider efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist:

Onsdag d. 13. april kl. 12.00. Ansættelsessamtalerne forventes afholdt i begyndelsen af uge 17.

Tiltrædelse:

Vi håber, at du kan tiltræde 1. juni 2022 – meget gerne før.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til afdelingsleder Tummas Olsen på mail tjo@maendeneshjem.dk eller på tlf. 22 69 29 14 imellem kl. 11-15 i hverdagen

Ansøgning sendes til: Tummas Olsen, tjo@maendeneshjem.dk.