OBS: Stillingen er besat

Mændenes Hjem har brug for hjælp – vil du være vores nye vagtplanlægger?

Mændenes Hjem arbejder dagligt med nogle af de mest udsatte mennesker i Danmark.

Mændenes Hjem er en organisation med flere lokationer og med flere forskellige faggrupper ansat. Der arbejdes dag, aften, nat og weekend, så vagtplanlægning er lidt et puslespil – og derfor har vi brug for dig.

Kan du lide at tale med mennesker, kan du arbejde struktureret og systematisk, så læs endelig videre.

Du vil løbende være i kontakt med medarbejdere og ledere og i mindre grad brugere og beboere, så du skal trives med at møde mange slags mennesker og udfordringer i løbet af en arbejdsdag. Hverdagen på Mændenes Hjem kan være uforudsigelig og kaotisk, så det er vigtigt, at vi kan regne med vagtplanen, herunder den tværfaglige sammensætning – det er her, du har den vigtigste opgave.

Vi er en organisation i hurtig udvikling, så du får stor selvbestemmelse og mulighed for selv at planlægge dit arbejde. Vi har en uformel omgangstone, et godt sammenhold og store hjerter for mennesker, der lever udsat.

Dit ansvarsområde bliver at varetage vagtplanlægningen for Mændenes Hjem, herunder sikre optimal udnyttelse af timer inden for normperioden, planlægning af ferier og fridage og kontakt til medarbejdere og vikarer. Desuden skal du indtaste løn, sikre at løn og vagtplan stemmer overens samt udarbejde refusions- og barselsrefusionsansøgninger.

Vi forventer, at du:

  • Har stærke kompetencer inden for planlægning, organisering og har erfaring med vagtplanlægning – gerne i vagtplanssystemet Lessor Workforce.
  • Har kendskab til gældende overenskomster og arbejdstidsaftaler.
  • Er uddannet inden for kontor og administration, eventuelt suppleret med indsigt i og erfaring med det social- og sundhedsfaglige felt. Eller har en faglig baggrund indenfor det social- eller sundhedsfaglige felt suppleret med solid erfaring med og interesse for vagtplanlægning.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en 37 timers stilling. Arbejdstiden ligger på hverdage mellem kl. 08.00 og 20.00 med mulighed for fleksibel planlægning. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomster. Tiltrædelse 1. oktober 2020 eller før.

  • Spørgsmål kan rettes til daglig leder Ellen-Margrethe Lihn på mobil 22 69 29 68 eller eml@maendeneshjem.dk

Tiltrædelse d. 1. oktober 2020 eller tidligere.

Ansøgningsfristen er mandag d. 17. august kl. 12.00.

  • Samtaler afholdes mandag d. 24. august mellem kl. 8-12.

Ansøgning sendes sammen med CV til forstander Ivan Christensen på mail ic@maendeneshjem.dk

Påfør i emnefeltet: Stillingsannonce – vagtplanlægger