Mændenes Hjem søger 3 daglige ledere – heraf mindst en med sundhedsfaglig baggrund

 

Vil du arbejde for et bedre liv for samfundets mest udsatte? Bliver du motiveret af en arbejdsdag hvor det unormale er hverdag? Er du en udpræget holdspiller?

… og har du relevant ledelseserfaring? Så er du måske en af de nye daglige ledere til Mændenes Hjem.

 

Mændenes Hjem har arbejdet med socialt udsatte siden 1910, og har tårnhøj faglighed, når det gælder samfundets mest udsatte – både efter en dansk og en international målestok. Som daglig leder får du mulighed for at præge tilbuddene, og være med til at sikre, at de også i fremtiden er blandt de allerbedste.

Du får sammen med din områdeleder mulighed for at arbejde med og sparre omkring den daglige drift. Enten som daglig leder i det totalrenoverede tilbud i Lille Istedgade, eller som daglig leder i vores stofindtagelsesrum. Områdelederne og de nye daglige ledere vil køre parløb i ledelsesopgaverne, og derfor vil ansvarsområderne fordeles ud fra kompetencer og de nye lederes interessefelter. Dog forestiller vi os, at du får ansvar for at løfte opgaven med personaleledelse samt faglig og pædagogisk udvikling og sparring med medarbejderne.

 

Til lavtærskeltilbuddene søges mindst én sundhedsfaglig leder.

Du bliver en del af en ledergruppe på tværs af Mændenes Hjems tilbud, der er præget af en høj grad af tillid og en lyst til at arbejde sammen på tværs af hele organisationen. Sammen med ledergruppen er det bl.a. din opgave at udvikle og styrke arbejdsmiljøet og den metodiske faglighed i Mændenes Hjems arbejde.

Læs den fulde job- og personprofil på www.genitor.dk, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet.

Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Områdeleder Rasmus Koberg Christiansen (Stofindtagelsesrummene) tlf. 2031 5072, Områdeleder Sandra Steckel Magnussen (de visiterede tilbud) tlf. 2269 2916, forstander Ivan Christensen på tlf. 2447 1977 eller chefkonsulent i Genitor Christian Høegh Brønnum på tlf. 2193 0783 eller chbr@genitor.dk.

Du kan søge stillingen på Genitors hjemmeside, www.genitor.dk, under ’Ledige stillinger’.

Tiltrædelse forventes at være den 1. maj 2023

Ansøgningsfristen er den 15. marts 2023