Mændenes Hjem søger en Social Vicevært til deltidsstiling i ugens aftentimer.
Arbejdstiden er mandag til torsdag i tidsrummet 19:00-22.00.

Som social vicevært har du både en pædagogisk og en praktisk funktion. Du skal varetage udendørs renholdsopgaver og andre praktiske opgaver, samt relationelt arbejde med både stofbrugere, beboere og erhvervsdrivende på indre Vesterbros åbne stofscene.

Du skal indgå i løsningsorienteret dialog med lokalområdets beboere og erhvervsdrivende, og være den de går til, når de oplever problemer i forbindelse med at være placeret i den åbne stofscene.

Den sociale viceværtsstilling er en del af et udviklingsprojekt, hvor inddragelse af stofbrugere i arbejdet er i fokus. Du har muligheden for at inddrage mennesker, der lever udsat, og er en del af stofmiljøet, i opgaven, så du skal have lyst til at samarbejde med udsatte mennesker og give motivation og støtte i det omfang, der er brug for det. Erfaring med udsatteområdet vil derfor være en fordel for stillingen. Det er desuden en forudsætning, at du har en empatisk natur og er indstillet på at indgå i både samarbejde og dialog med stofbrugere.

Du vil være forankret i stofindtagelsesrummet H17, som er en spændende arbejdsplads med dygtige og dedikerede kollegaer. Du bliver en del af Mændenes Hjems organisation og faglige fællesskab, og du vil få faglig sparring, supervision og deltage i forskellige temadage.

Stofindtagelsesrummene er et særligt sted at arbejde, og du vil møde meget hjertevarme, men også et hektisk miljø med mennesker, der har det meget dårligt fysisk og psykisk. Derfor skal du være robust og rummelig udover det sædvanlige.

Meget af arbejdet foregår på gaden med kost og spand, så du skal være indstillet på at sætte en ære i at være selvkørende og kvalitetsbevidst i forhold til renholdelsesindsatsen på indre Vesterbro.

Stillingen: Fast stilling, 4 dage om ugen – Arbejdstiden er mandag til torsdag i tidsrummet 19:00-22.00.
Tiltrædelse: Snarest muligt
Løn: Efter gældende overenskomst plus tillæg
Ansøgningsfrist: Ansøgningsfristen er søndag den 5. februar kl. 20.00. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i den følgende uge (uge 7)
Ansøgning sendes til pr. mail til: Projektkoordinator Peter Hansen, E-mail: pmh@maendeneshjem.dk
Yderligere information kan rekvireres hos: Afdelingsleder Rasmus Koberg, E-mail: rkc@maendeneshjem.dk