Mændenes Hjem søger en erfaren udviklingskonsulent til en spændende og bred stilling.

Stillingen er i første omgang et barselsvikariat, men med gode muligheder for forlængelse og fastansættelse.

Mændenes Hjem er en organisation, der har været igennem en rivende udvikling det seneste årti, og i dag beskæftiger omkring 200 medarbejdere fordelt på en række forskellige social- og sundhedsfaglige indsatser på fem adresser. Vi driver en boafdeling, en natcafe, to stofindtagelsesrum, to sundhedsklinikker, en skærmet natcafe for kvinder, en cafe, en frivillighedsindsats og en række udviklingsprojekter. Vores målgruppe er udsatte mennesker, hvis livssituation ofte er præget af hjemløshed, afhængighed og fysisk og psykisk sygdom. Vi har dagligt kontakt til mellem 500-800 mennesker i målgruppen på tværs af tilbuddene.

Vi er vokset hurtigt, og har nu behov for at få styrket vores organisatoriske, tværgående arbejde og vores strategiske udviklingsarbejde.  Det håber vi, du kan hjælpe os med.

Du vil arbejde tæt sammen med forstander, økonomichef og afdelingsledere, men også i høj grad skulle kunne arbejde selvstændigt og proaktivt.

Dine opgaver vil bestå i at bistå med projektstyring af vores udviklingsprojekter, udvikling af nye indsatser og projekter, organisationsudvikling og tværgående arbejde. Det kan fx være politikudvikling, deltagelse i forskellige mødefora, kommunikation med fonde og politikere, pressesamarbejder, samarbejde med lokalmiljøet, udarbejdelse og indsamling af dokumentation fra afdelingerne, forefaldende akademisk/skrifteligt arbejde mv.

Vi har mange ansatte, men størstedelen er beskæftiget med det brugerrettede arbejde, og der er ikke et stort sekretariat, så du skal være indstillet på at være lidt en blæksprutte og løse de opgaver, der måtte blive brug for.

Vi leder efter dig, der har erfaring fra konsulentverdenen, en udviklingsafdeling i en organisation eller fra en en stilling som fuldmægtig, med lyst til at komme tættere på praksis. Vi glæder os til at se, hvad du kan byde ind med.

Det er en fordel, hvis du har kommunikationsflair, og kan opdatere en wordpress-hjemmeside samt lave fængende opslag på sociale medier. Hvis du har erfaring med fundraising, er det også et plus.

Formålet med dit arbejde er at medvirke til at skabe en stærk organisation, så medarbejderne har de bedste rammer til at løse kerneopgaven for vores brugergruppe. Dine primære opgaver er ikke brugerrettede, men dit daglige arbejde vil foregå tæt på brugerne og ofte også i samarbejde med brugerne, og du skal derfor have lyst til at arbejde med udsatte mennesker og bidrage til at skabe bedre forhold for denne målgruppe, samt være indstillet på at arbejde i en til tider kaotisk og uforudsigelig virkelighed.

Vi har travlt med at finde den rigtige, for at have tid til oplæring, så vi har derfor en ganske kort ansøgningsfrist – så skynd dig at sende os en ansøgning, hellere i dag end i går. Vi holder samtaler allerede d. 27 januar, så vi vil gerne have din ansøgning senest den 26 januar inden klokken 12 – gerne før.

Send din ansøgning og dit cv til forstander Ivan Christensen på ic@maendeneshjem.dk

Spørgsmål til stillingen kan stilles til udviklingschef Sara Zankel på 6145 0833 eller forstander Ivan Christensen på 2447 1977.