Vil du hjælpe med at dele rent og tørt tøj ud til gadens folk?
Så er du måske en del af Tøjprojektets nye frivillig-team!
Som frivillig i Tøjcentralen er du med til at udlevere tøj til nogle af de mest udsatte på Vesterbro.
Opgaverne vil bestå i at sortere doneret tøj samt udlevere tøjet direkte til gadens folk. Du vil samtidig indgå i et arbejdsfællesskab med andre frivillige, og med mennesker der lever udsat, som inddrages i opgaverne.
Tøjcentralen skal tilbyde pænt og rent tøj, der passer til årstiden, har den rigtige størrelse og falder i den enkeltes smag. Du skal have lyst til at tage dig tid til at hyggesnakke om stort og småt og til at give en god serviceoplevelse til en gruppe mennesker, der ikke er vant til meget service.
Du behøver ingen erfaring, men vi forventer, at du er voksen samt parat til at samarbejde i et miljø, hvor der er plads til alle.
Vi tilbyder dig at blive en del af fællesskabet i Mændenes Hjem, og du inviteres med til sociale arrangementer og større netværk på tværs af afdelinger.
Du har mulighed for at være frivillig i Tøjcentralen på alle hverdage i dagtimerne. Timeantallet kan tilrettelægges efter behov, men for at brugerne kan lære dig at kende, skal du som minimum kunne tage én vagt hver fjortende dag.
Har du lyst til at være med, så skriv til frivilligkoordinator Ditte på dva@maendeneshjem.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig!