Vi søger en ny kollega til stofindtagelsesrummet H17. Du må meget gerne have sundhedsfaglig baggrund; sygeplejerske, social- og sundhedsassistent eller lignende, men socialfaglig baggrund eller relevant erfaring fra arbejdet på udsatteområdet er også relevant.

H17 arbejder skadereducerende blandt nogle af landets mest udsatte mennesker, og lægger dagligt hus til omkring 800 stofindtag. Målgruppen er særligt udsatte, ofte hjemløse, stofbrugere, der kommer til stofindtagelsesrummene for at indtage deres stoffer i trygge rammer. Brugerne har udsatte liv og lever med afhængighed, hjemløshed, psykisk og fysisk sygdom og mange andre svære livsvilkår. Det kan give et højt konfliktniveau, og en meget uforudsigelig og til tider kaotisk dagligdag. Det gælder særligt om natten, hvor mange andre tilbud er lukket ned. Til gengæld er vi en spændende arbejdsplads, der gør en reel forskel i menneskers liv. Her er varme relationer, et stærkt sammenhold samt stor fleksibilitet, rummelighed og vilje til udvikling. Som medarbejder i H17 er det din fornemmeste opgave at sikre det bedste tilbud til brugerne. H17 skal tilbyde stofindtag i sikre rammer og være et rart og trygt sted at være. Medarbejdergruppen består af både sundhedsfaglige, socialfaglige og andre fagligheder.

Som ansat i et stofindtagelsesrum består en stor del af opgaven i relationsarbejde, så vi kan støtte brugerne i at bruge huset på en god måde, støtte brugerne i deres kontakt med det omkringliggende samfund samt optimere brugernes egenomsorg. Derudover har de sundhedsfaglige i stofindtagelsesrummene en særlig opgave i forhold til den akutte behandling af overdosissituationer.

Vi tilbyder oplæring, faglig sparring, supervision og tema/mødedage. Du bliver en del af Mændenes Hjems organisation. Mændenes Hjem driveren række skadesreducerende tilbud på Vesterbro, som H17 arbejder tæt sammen med, ligesom der også er tæt samarbejde med opsøgende behandlere og indsatser.

Stillingen:  

Du ansættes i en fast stilling på 32 timer om ugen – eller efter aftale.

Du kommer til at arbejde syv dage i træk og have syv dage fri. Du vil arbejde i lige uger i tidsrummet mellem kl. 23.00-08.00. Dit primære arbejdssted bliver på H17, Halmtorvet 17, men vagter på Mændenes Hjem kan også forekomme.

Løn efter gældende overenskomst med plus tillæg.

Ansøgningsfrist den 15-04-2020 kl. 12.00 Ansøgning sendes til daglig leder Ellen-Margrethe Lihn på eml@maendeneshjem.dk

Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler d. 19. og 20.maj 2020. Yderligere information samt stillings- og funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos daglig leder Ellen-Margrethe Lihn eml@maendeneshjem.dk eller på mobil 22 69 29 68