Mændenes Hjem søger praktisk medarbejder til rengøring og andet praktisk arbejde.

Mændenes Hjem søger en praktisk medarbejder, som kan hjælpe med at holde vores hus og særligt Boafdelingen i Lille Istedgade ordentligt og rart at være i.

Livet består som bekendt af både det sure og det søde. På Mændenes Hjem vil du møde rigeligt af begge dele – i bogstavelig forstand. Du vil arbejde i et engageret og spændende miljø med gode kolleger, hvor du er med til at gøre en forskel for nogle af de mest udsatte mennesker. Vores beboere lever hårde, udsatte liv, og det bærer rengøringsopgaven præg af, så du vil også stå overfor rengøringsopgaver, som kræver, at du ikke er sart hverken med hensyn til snavs eller lugt.

En stor del af arbejdsopgaverne vil være løbende renhold og rengøring samt tømning og rengøring af værelser, når en beboer flytter ud. Desuden vil der være en række faste og forefaldende opgaver af forskellig art. Vi har et rengøringsfirma til at varetage hovedparten af den omfattende daglige rengøring. Den praktiske medarbejder står for rengøringen af en mindre del af huset, og løser andre faste og forefaldende opgaver.

Du må meget gerne have erfaring med rengøring og praktisk arbejde, men vigtigere er det, at du kan arbejde selvstændigt og på egen hånd identificere og løse opgaverne. Du skal samarbejde tæt med din kollega i praktisk afdeling samt det pædagogiske personale i Boafdelingen, og du skal have rummelighed og tolerance overfor de mennesker, der bor hos os, og benytter vores tilbud, og være indstillet på at kommunikere med udsatte borgere på en respektfuld og omsorgsfuld måde.

Mændenes Hjem er beliggende på Vesterbro og driver på adressen på Lille Istedgade forskellige botilbud, kontaktsted, stofindtagelsesrum, sygeplejeklinik, tandlægeklinik samt et køkken. 48 mænd og kvinder bor på adressen, og dagligt benyttes huset af mere end 500 forskellige mennesker, der lever som hjemløse og udsatte. Mændenes Hjem driver også andre aktiviteter i kvarteret.
Vi leder efter en fuldtidsmedarbejder, der vil møde klokken 6 om morgenen alle hverdage. Lønnen gives efter gældende overenskomst.

Send din ansøgning inden 17. november 2019. Vi holder samtaler i uge 48, og håber på tiltrædelse 1. januar 2020.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du rette henvendelse til afdelingsleder Michael Dylmer på tlf. 42 31 81 07 eller på Mail md@maendeneshjem.dk
Ansøgning sendes til:
Michael Dylmer
Afdelingsleder
Boafdelingen