Mændenes Hjem søger to sociale viceværter til deltidsstilinger i weekender.
Som social vicevært har du både en pædagogisk og en praktisk funktion. Du skal varetage udendørs renholdsopgaver og andre praktiske opgaver, samt relationelt arbejde med både stofbrugere, beboere og erhvervsdrivende på indre Vesterbros åbne stofscene. Du skal kort sagt holde rent på Vesterbros gader og stræder, hvor du vil støde på både ispapir, kanyleaffald og det, der er værre.

Du skal indgå i løsningsorienteret dialog med lokalområdets beboere og erhvervsdrivende, og være den de går til, når de oplever problemer i forbindelse med at være placeret i den åbne stofscene.
De sociale viceværtsstillinger er en del af et udviklingsprojekt, hvor inddragelse af stofbrugere i arbejdet er i fokus. Du skal inddrage mennesker, der lever udsat, og er en del af stofmiljøet, i opgaven, så du skal have lyst til at samarbejde med udsatte mennesker og give motivation og støtte i det omfang, der er brug for det. Erfaring med udsatteområdet vil derfor være en fordel for stillingen. Og det er en forudsætning, at du har en empatisk natur og er indstillet på at indgå i både samarbejde og dialog med stofbrugere.

Du vil være forankret i stofindtagelsesrummet H17, som er en spændende arbejdsplads med dygtige og dedikerede kollegaer. Du bliver en del af Mændenes Hjems organisation og faglige fællesskab, og du vil få faglig sparring, supervision og deltage i forskellige temadage.

Stofindtagelsesrummene er et særligt sted at arbejde, og du vil møde meget hjertevarme, men også et hektisk miljø med mennesker, der har det meget dårligt fysisk og psykisk. Derfor skal du være robust og rummelig udover det sædvanlige.

Du kommer til at arbejde i et team på to, der arbejder forskudt, samt med stofbrugere, der arbejder på socialt frikort. Arbejdstiden er weekender og helligdage i tidsrummet 07:00-13.00.
Meget af arbejdet foregår på gaden med kost og spand, så du skal være indstillet på at sætte en ære i at være selvkørende og kvalitetsbevidst i forhold til renholdelsesindsatsen på indre Vesterbro.

Stillingen:
Fast stilling, hver anden weekend

Tiltrædelse:
Den 1. januar 2020

Løn:
Efter gældende overenskomst plus tillæg

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfristen er den 18. november kl. 12.00. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i uge 48.

Ansøgning sendes til pr. mail til:
Projektkoordinator Peter Hansen, E-mail: pmh@maendeneshjem.dk
Yderligere information kan rekvireres hos:
Afdelingsleder Rasmus Koberg, E-mail: rkc@maendeneshjem.dk