Opdatering: Alle vikarstillinger er nu besat

 

Kan du sørge for rolige og trygge rammer for stofafhængige, udsatte mennesker, som lever kaotiske liv? Så er du måske en af vores nye vikarer på Mændenes Hjem.

Som vikar hos os kan du få vagter i både kontaktsted samt i herberg og boafdeling. Vagterne kan fordele sig på alle døgnets 24 timer og alle ugens syv dage, så det er vigtigt, at du er indstillet på at arbejde på skæve tidspunkter også. Stillingerne er med hurtigst mulig opstart – og kan søges løbende.

På Mændenes Hjem møder du mænd og kvinder med stofafhængighed, hjemløshed og for nogle kombineret med psykisk relaterede problemstillinger. Vi går op i at levere det bedste tilbud til brugerne og beboerne og arbejder ud fra en skadesreducerende tankegang. Som vikar skal du bidrage til at skabe et frirum for beboerne, og du deltager i det socialfaglige arbejde, hvor du skal understøtte beboernes udvikling og imødekomme de akutte behov. Dine opgaver vil variere alt efter hvilket tilbud, du har vikarvagt i, men dine opgaver kan blandt andet være relationsarbejde med beboere og brugere, forebygge og nedtrappe konflikter, være opmærksom på beboeres psykiske og fysiske helbred og om nødvendigt tilkalde hjælp, være nærværende og observant i forhold til rummet, stemningen og din kollega, deltage i praktisk arbejde såsom lettere renhold samt støtte beboerne i praktiske opgaver såsom tøjvask, rengøring mv.

Som vikar behøver du ikke have en særlig uddannelsesbaggrund, men erfaring med målgruppen er et stort plus. Vi leder efter voksne mennesker, der som udgangspunkt er over 25 år. Du vil modtage oplæring og introvagter og som oftest arbejde sammen med det faste personale. Vi forventer, at du kan tage minimum to vagter om måneden.

Skriv til afdelingsleder Mathias på mabr@maendeneshjem.dk hvis du er interesseret i at blive en del af vores vikargruppe.