Vi søger en ny kollega til stofindtagelsesrummene med sundheds- eller socialfaglig baggrund snarest eller senest 1. januar 2022.

Stofindtagelsesrummene arbejder skadereducerende blandt nogle af landets mest udsatte mennesker, og lægger dagligt hus til omkring 800 stofindtag. Målgruppen er særligt udsatte, ofte hjemløse, stofbrugere, der kommer til stofindtagelsesrummene for at indtage deres stoffer i trygge rammer. Brugerne har udsatte liv og lever med afhængighed, hjemløshed, psykisk og fysisk sygdom og mange andre svære livsvilkår. Det kan give et højt konfliktniveau, og en meget uforudsigelig og til tider kaotisk dagligdag. Det gælder særligt om natten, hvor mange andre tilbud er lukket ned. Til gengæld er vi en spændende arbejdsplads, der gør en reel forskel i menneskers liv. Her er varme relationer, høj faglighed, et stærkt sammenhold samt stor fleksibilitet, rummelighed og vilje til udvikling.

Som medarbejder er det din fornemmeste opgave at sikre det bedste tilbud til brugerne. Stofindtagelsesrummene skal tilbyde stofindtag i sikre rammer og være et rart og trygt sted at være.

Medarbejdergruppen er en blanding af sundheds- og socialfaglige medarbejdere.
Som ansat i et stofindtagelsesrum består en stor del af opgaven i relationsarbejde; støtte brugerne i at bruge huset på en god måde, støtte brugerne i deres kontakt med det omkringliggende samfund samt optimere brugernes egenomsorg.

I forhold til den akutte behandling af overdosissituationer har alle medarbejdere en opgave, men de sundhedsfaglige har en specifik opgave.
Vi tilbyder oplæring, faglig sparring, supervision og tema-/mødedage. Du bliver en del af Mændenes Hjems organisation. Mændenes Hjem driver en række skadesreducerende tilbud på Vesterbro, som stofindtagelsesrummene arbejder tæt sammen med, ligesom der også er tæt samarbejde med opsøgende behandlere og indsatser.

Stillingen:
Du ansættes i en fast stilling på 32 timer om ugen.
Du kommer til at arbejde syv dage i træk og have syv dage fri. Vagterne er i tidsrummet kl. 23.00-08.00.

Løn efter gældende overenskomst med plus tillæg.
Ansøg senest den 15. november 2021 kl. 12.00
Ansøgning sendes til daglig leder Ellen-Margrethe Lihn på eml@maendeneshjem.dk

Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler d. 18. november 2021.
Yderligere information samt stillings- og funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos daglig leder Ellen-Margrethe Lihn eml@maendeneshjem.dk eller på mobil 22 69 29 68