Mændenes Hjem skal de næste to vintre drive nødherberg i fire en halv måned for en lille gruppe mennesker, der lever udsat.

Til det har vi brug for en stabil gruppe nattevagter.

Nødherberget skal huse 6-8 sovende/hvilende af gangen. Målgruppen er mennesker, der lever udsatte og kaotiske liv i gademiljøet på indre Vesterbro. Størstedelen er stofbrugere, og hjemløshed samt psykisk og fysisk sygdom ses ofte i målgruppen.

Almindeligvis hviler/overnatter en del af målgruppen på madrasser i natcafeen på Mændenes Hjem. I den kommende tid skal bygningen, der huser en del af Mændenes Hjems tilbud, dog renoveres, og imens flytter natcafeen og boafdelingen til Valby. Det betyder, at der vil mangle hvile og overnatning til en stor del af den sårbare målgruppe, som opholder sig på stofscenen og i hjemløsemiljøet på Vesterbro. Derfor forsøger vi at oprette et midlertidigt nødherbergstilbud, så målgruppen stadig kan søge hvile og ly indendørs i varmen i de kolde måneder.

Arbejdstiden ligger i tidsrummet 23-07. Du arbejder syv dage i træk efterfulgt af syv dages fri. I arbejder i et team af to af gangen og arbejder også tæt sammen med frivillige.

Du skal kunne tiltræde midt i december måned og arbejde til og med april måned. Hvis du også kan arbejde næste vinter fra november til marts er det et plus, men ikke et krav.

Du skal tilbyde målgruppen en madras at sove på, et tæppe at få over sig, en varm kop kaffe eller te og hyggelig samtale. Der bliver også lidt praktisk arbejde med at lave kaffe, feje og flytte madrasser. Du behøver ikke have en særlig baggrund, men det er en fordel, hvis du har kendskab til målgruppen og arbejdet med udsatte, og kan konflikthåndtere og være med til at skabe en rolig stemning. Vi ansætter løbende. Du skal kunne tiltræde 15. december.

Der vil være gode muligheder for andet natarbejde i Mændenes Hjems organisation efter endt projektperiode.

Løn efter gældende overenskomst.

Du er velkommen at kontakte afdelingsleder Tummas Olsen på 22692914, hvis du har spørgsmål. Ansøgning sendes til Tummas på tjo@maendeneshjem.dk.