OBS STILLINGEN ER BESAT
Vi søger en
social vicevært til Mændenes Hjem til vores team af sociale viceværter.

Stillingen er en fast deltidsstilling, hvor du arbejder hver anden weekend og på helligdage i tidsrummet 7.00-13.00. Tiltrædelse snarest.

Du kommer til at arbejde i et team på to personer, hvor I også inddrager udsatte borgere i arbejdet og opgaverne.

Som social vicevært er du opsøgende og synlig i gademiljøet på indre Vesterbro, hvor du både skaber tryghed og ro samt sørger for at gaderne er rene og pæne.

Du skal derfor være indstillet på at varetage udendørs renholdsopgaver og andre praktiske opgaver, samt relationelt arbejde med både stofbrugere, beboere og erhvervsdrivende på indre Vesterbros åbne stofscene.

Erfaring fra arbejdet på udsatteområdet vil være en fordel.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med en gruppe af dygtige, erfarne og dedikerede kollegaer, og et arbejde, hvor inddragelse af stofbrugere er i fokus. Du er med til at gøre en forskel til gavn for nogle af de mest udsatte mennesker i Danmark samt lokalmiljøet på indre Vesterbro

Vi forventer at du er empatisk af natur og er indstillet på at indgå i både samarbejde og dialog med stofbrugerne og områdets beboere og erhvervsdrivende. Du skal have lyst til at arbejde med socialt udsatte mennesker og inddrage dem i opgaverne, så du skal være moden, rolig og trives i uforudsigelighed. Samtidig skal du være indstillet på, at arbejdet primært er praktisk og foregår på gadeplan med kost og spand. Du skal være selvkørende og kvalitetsbevidst i det arbejde du udfører.

Løn efter gældende overenskomst plus tillæg

Ansøgningsfristen er den 7. juli kl 12:00, samtale umiddelbart efter og tiltrædelse mandag d. 13. juli. 

Ansøgning sendes pr. mail til projektkoordinator Peter Hansen:

pmh@maendeneshjem.dk