Vi søger en socialfaglig til Mændenes Hjems Kontaktsted – et ganske særligt job på et helt specielt sted

Mændenes Hjem Valby

Mændenes Hjems Kontaktsted er et døgnåbent akuttilbud til hjemløse og udsatte stofbrugere. Det er her, du træder ind, når du åbner døren til Mændenes Hjem.I kontaktstedet på Vesterbro er der meget aktivitet, og der er omkring 550 forskellige brugere på besøg i døgnet. Men nu skal Mændenes Hjem på Istedgade renoveres og derfor skal boafdelingen og en del af Kontaktstedet genhuses i Valby de næste par år. Det er en ledig stilling i Valby, der skal besættes. Arbejdsopgaverne i Kontaktstedet, Valby vil være ganske anderledes end på indre Vesterbro både i forhold til arbejdsopgaver og målgruppe. Vi forventer, at der kommer markant færre antal brugere til Valby. Du skal være klar til at tilpasse dig en virkelighed, som vi endnu ikke kender og være medskaber på at opstarte et meningsfuldt Kontaktstedstilbud i Valby.Kontaktstedet tilbyder stabilitet, kontakt og støtte til at leve et mindre udsat liv. Som socialfaglig i dagvagt skal du være den, der samler trådene fra døgnets begivenheder og formidler kontakt til relevante samarbejdspartnere fra f.eks. hjemløseenheden, rådgivningscentre, kommuner, sundhedstilbud og psykiatri. Samtidig skal du være en synlig og tilgængelig medarbejder, som også udfører daglige praktiske opgaver.Brugerne og beboerne lever meget udsatte liv og lever med afhængighed, hjemløshed, psykisk og fysisk sygdom og mange andre svære livsvilkår. Det giver en uforudsigelig dagligdag. Til gengæld er her mange knus og varme relationer, et stærkt sammenhold samt stor fleksibilitet og vilje til udvikling. Din fornemmeste opgave er at sikre, at vi leverer det bedste tilbud til brugerne. De skal mødes med et højt fagligt niveau, og her skal samtidig være masser af omsorg og rart at være.

På individniveau er arbejdsopgaverne knyttet til konkrete kontakter og forløb med brugere. Der kan både være tale om langvarige og komplekse forløb, der indeholder en vifte af sociale problematikker hos den enkelte og om kortvarige kontakter, hvor der løses en konkret problemstilling her og nu. Problemstillingerne kan for eksempel vedrøre boligsituation, job, økonomi, pension, familieforhold, rusmiddelafhængighed mv.

De brugere, der kommer i Mændenes Hjems tilbud, mangler ofte overblik over egen situation, og det kan være vanskeligt at se den umiddelbare løsning. Derfor er det væsentligt, at du er initiativrig, opsøgende og handlingsorienteret i forhold til en fleksibel problemløsning. Af og til er du den eneste person, der hjælper, mens det i andre tilfælde handler om at koordinere en indsats. Det vil ikke kun være din faglighed, som bliver sat i spil, men også din personlighed og brugertilgang.

Med det brede samarbejde er det desuden væsentligt, at du er skarp i forhold til at overholde regler for samtykke og GDPR, ligesom det er væsentligt, at du kan dokumentere sagligt og grundigt i elektroniske journalsystemer.

Dine arbejdstider vil være 37 timer ugentligt i dagtimerne.

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Tummas Olsen på 22 69 29 14 eller på tjo@maendeneshjem.dk.

Løn: Efter gældende overenskomst plus tillæg.

Ansøgning sendes på mail til: Tummas Olsen – tjo@maendeneshjem.dk påført ”Socialfaglig til Mændenes Hjems Kontaktsted” som overskrift.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Ansøgningsfrist er 20. november 2020 kl. 12 – tiltrædelse den 01. januar 2021.

Vi forventer at holde samtaler i uge 48.