Kom og fejr Vesterbros stofindtagelsesrums fødselsdag!

Alle er velkomne – brugere, naboer og alle andre, der er interesserede i stofindtagelsesrummet. Du er også meget velkommen, hvis du bare er nysgerrig, og godt kunne tænke dig at vide mere om, hvad der foregår inde i fixerummet eller rygerummet.

Stofindtagelsesrummet har gjort en forskel for stofbrugerne, naboerne på indre Vesterbro, politiet og flere andre – og alle inviteres derfor til at deltage i markeringen af jubilæet.

Lokale københavnere og vesterbroere banede vejen for Vesterbros – og Danmarks – første stofindtagelsesrum. Derfor skal begivenheden selvfølgelig også fejres sammen med hele Vesterbro og hele København.

Vi fejrer med en gadefest – det bliver onsdag den 23. september fra klokken 17.00-20.00.

Festen holdes på Lille Istedgade ud for Mændenes Hjem. Der bliver musik, øl, vand, snacks, taler, underholdning og alt andet, der hører sig til en rigtig jubilæumsfest.

Vi har allerede en række fornemme indslag klar.

EaggerStunn kommer forbi og spiller et par numre.

Country-rock bandet Trods Alt spiller også op.

Gæster vil have mulighed for at komme en tur ind i Fixelancen, og opleve på nærmeste hold, hvordan det er, at sidde der og fixe.

Desuden vil brugerne af Stofindtagelsesrummet fortælle og nogle af de beboere, der bor lige op og ned af stofindtageksesrummet vil også fortælle om, hvordan det er at bo ved siden af et døgnåbent tilbud til stofbrugere – på godt og ondt.

Der vil også være ord fra socialborgmester Jesper Christensen, social iværksætter Michael Lodberg og lokalpolitiet.

For mere information kontakt Sara Zankel på 40221736.