Der er mange forskellige måder at støtte Mændenes Hjems arbejde på.

Støt Mændenes Hjems arbejde økonomisk:
Vil du støtte arbejdet for at hjælpe hjemløse på Mændenes Hjem økonomisk, er du meget velkommen til at give en donation til Mændenes Hjem. Som privatperson kan du sætte et beløbet ind på Mændenes Hjems konto i Nordea, bankkonto reg 2191 konto 8450 505 650.

Hvis du som firma eller fond ønsker at støtte Mændenes Hjems arbejde, kan du tage kontakt til Sara Zankel på sz@maendeneshjem.dk og lave en aftale.

Frivilligt arbejde
Vil du arbejde frivilligt på Mændenes Hjem eller nogle af de andre tilbud kan du læse mere her.

Doner tøj
Hver eneste dag udleveres der tøj fra Mændenes Hjems tøjdepot til hjemløse og udsatte. Mændenes Hjem modtager gerne både herre- og dametøj og sko hele døgnet rundt. Tøjet kan afleveres i kontaktstedet på Lille Istedgade 2. Butikker er også velkomne til at sende restpartier til Mændenes Hjem.

Når du aflevere tøj hos os, er du med til at klæde vores brugere godt på.
Du hjælper os også med at kunne tilbyde meningsfuld beskæftigelse for udsatte mennesker.
Og sidste men ikke mindst bidrager du til miljøbevidst genanvendelse af tøj og tekstiler.

Din tøjdonation bliver i første omgang tilbudt Mændenes Hjems beboere og gæster samt andre sociale tilbud på Vesterbro. Ikke alt tøj kan afsættes – det kan fx være uegnet til livet på gaden eller ikke passe til sæsonen. Overskudstøj kan blive solgt i Mændenes Hjem genbrugsbutik Solodaritet på Istedgade 23 eller sendt videre til tekstilgenbrug. Vi involverer aktive stofbrugere på indre Vesterbro i arbejdet med at sortere og fordele tøjet. De melder sig af egen lyst og deltager efter behov og evne. Deltagerne aflønnes med en arbejdsdusør for deres arbejde og indsats.

Du kan aflevere tøj døgnet rundt på Mændenes Hjem, Lille Istedgade 2, 1706 København V.

Aflever mad
Hvis I holder en reception eller stor julefrokost i dit firma eller i din fagforening, er der måske mad tilbage. I er meget velkomne til at sende overskydende mad til Mændenes Hjem. Det skaber stor glæde blandt mange hjemløse. Maden skal selvfølgelig overholde alle gældende hygiejneregler.