Der er mange forskellige måder at støtte Mændenes Hjems arbejde på.

Du kan donere penge til at udvikle og forbedre indsatsen over for nogle af landets mest udsatte mennesker her:

Indsamling

Frie midler er den måde, vi bedst kan udvikle og tilpasse vores indsats målgruppens ønsker og behov, så alle bidrag er meget værdsatte.

Frivilligt arbejde
Vil du arbejde frivilligt på Mændenes Hjem eller nogle af de andre tilbud kan du læse mere her.

Doner tøj
Hver eneste dag udleveres der tøj fra Mændenes Hjems tøjdepot til hjemløse og udsatte. Mændenes Hjem modtager gerne både herre- og dametøj og sko hele døgnet rundt. Tøjet kan afleveres i kontaktstedet på Lille Istedgade 2, i genbrugsbutikken Solodaritet på Istedgade 23 (ved siden af Mændenes Hjem), eller i vores depot i Kødbyen, Slagtehusgade 3D i dagtimerne eller efter aftale. Butikker er også velkomne til at sende restpartier til Mændenes Hjem.

Når du aflevere tøj hos os, er du med til at klæde vores brugere godt på.
Du hjælper os også med at kunne tilbyde meningsfuld beskæftigelse for udsatte mennesker.
Og sidste men ikke mindst bidrager du til miljøbevidst genanvendelse af tøj og tekstiler.

Din tøjdonation bliver i første omgang tilbudt Mændenes Hjems beboere og gæster samt andre sociale tilbud på Vesterbro. Ikke alt tøj kan afsættes – det kan fx være uegnet til livet på gaden eller ikke passe til sæsonen. Overskudstøj kan blive solgt i Mændenes Hjem genbrugsbutik Solodaritet på Istedgade 23 eller sendt videre til tekstilgenbrug. Vi involverer aktive stofbrugere på indre Vesterbro i arbejdet med at sortere og fordele tøjet. De melder sig af egen lyst og deltager efter behov og evne. Deltagerne aflønnes med en arbejdsdusør for deres arbejde og indsats.

Du kan aflevere tøj døgnet rundt på Mændenes Hjem, Lille Istedgade 2, 1706 København V, men vi ser gerne, at tøjet afleveres på depotet i Kødbyen, Slagtehusgade 3A i dagtimerne, da det ofte forstyrrer personalet i en sagsbehandlingen eller anden faglig indsats at skulle modtage og pakke tøj.

Aflever mad
Hvis I holder en reception eller stor julefrokost i dit firma eller i din fagforening, er der måske mad tilbage. I er meget velkomne til at sende overskydende mad til Mændenes Hjem. Det skaber stor glæde blandt mange hjemløse. Maden skal selvfølgelig overholde alle gældende hygiejneregler.