Der bliver fejret jul på forskellig vis i alle Mændenes Hjems tilbud,

Cafe Klare holder klassisk juleaften for omkring 25 hjemløse kvinder med julemiddag, julegaver og alt hvad der hører dig til. Boafdelingen på Johan Krohns vej samles i den pyntede spisesal til julemiddag, juletræ og gaver, I stofindtagelsesrummet H17 stilles der langborde op og serveres også middag og hygge. Og Cafe Dugnad holder som altid julefest d. 25.  Social Frikort Vesterbro sælger juletræer på Toftegårds Plads og på Halmtorvet, som skaber arbejde og fællesskab til en masse brugere.

I dagene omkring jul og også på selve juleaften kommer der frivillige til og hjælper med at forberede, servere og hygge. Tak til alle frivillige, der hjælper os med at skabe hygge i juledagene.

Vi deler omkring 300 julegaver ud til brugerne af de forskellige tilbud, så hvis du vil bidrage med indhold til gaverne, kan du kontakte koordinator Jakob på 2611 1716. Brugerne og beboerne ønsker sig mange forskellige ting – tasker, cremer, cigaretter, lightere, opladere, taletidskort, gavekort mv. Du kan også ringe til Jakob, hvis din julefrokost er aflyst, og I står med julemad tilovers.

Vi forsøger også at gennemføre en række arrangementer i forbindelse med julen; julefrokoster for beboerne, julebanke, julekoncerter mv.

Alle arrangementer gennemføres naturligvis i overensstemmelse med gældende corona-anbefalinger.